METCC

METCC
waanderweg 160
7812 hz emmen

  info@metcc.nl

  06 55305422 (Martin)
  06 46104520 (Kitty)

METCC » Expertise » Tekstschrijver nodig?

Tekstschrijver nodig?

U zoekt een tekstschrijver? Voor het schrijven van lekkere tekstjes met de juiste tone of voice. Precies afgestemd op uw doelgroep. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want dat is waar we goed in zijn.

Tekstschrijven is een vak. Veel mensen vinden het moeilijk om een goede tekst te schrijven. Het kost veel tijd en het resultaat valt vaak tegen. Onnodig formeel en afstandelijk. Of het boeit gewoon niet. Gevolg: uw tekst wordt niet gelezen, uw boodschap komt niet over en het doel wordt niet bereikt. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Schakel daarom een tekstschrijver in.

Wij helpen u graag met het schrijven van uw teksten. Het is ons vak. We willen daarbij een paar dingen van uw weten. Wie is uw lezer? Om wat voor tekst gaat het? Wat wilt u bereiken? Welke toon past goed bij uw organisatie? Vervolgens gaan we voor u aan de slag en schrijven het verhaal dat u aan uw doelgroep wilt overbrengen. Kort, effectief en altijd maximaal op de lezer gericht. Of het nu gaat om gelikte teksten voor uw bedrijfsfolder, technische documentatie of een blog. We helpen u graag met het vinden van de juiste woorden.